Tas organizer perhiasan kantong perjalanan borongan

Kantong pangatur perhiasan nyayogikeun cara anu gampang pikeun nyimpen sareng ngatur perhiasan anjeun, ngagampangkeun milarian naon anu anjeun peryogikeun nalika anjeun peryogikeun.Anjeun tiasa nyimpen sadaya perhiasan anjeun dina hiji tempat sareng nyandak sareng anjeun nalika anjeun ngarambat. Kantong pangatur perhiasan tiasa dianggo pikeun rupa-rupa jinis perhiasan, kalebet kalung, pinggel, anting, sareng cincin.Sababaraha kantong malah gaduh kompartemen atanapi kait khusus pikeun unggal jinis perhiasan.

Anjeun gaduh seueur pilihan, warna / logo tiasa dianggo pikeun adat
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04

Rincian produk

Tag produk

Produk:Pangatur kantong perhiasan Tavel

Bahan:PU + buludru

Ukuran:18 * 22 cm (dibuka) atanapi custom

bungkusan luar:Tas opp

Anjeun gaduh seueur pilihan, warna / ukuran / logo tiasa dianggo pikeun adat.

Leuwih jéntré

Kantong / kantong perhiasan didamel tina kulit PU, kalayan raos lemes sareng halus sareng perawatan anu langkung saé pikeun perhiasan.

Kantong pangatur perhiasan kantong perjalanan borongan-3

Desain elegan

Pantun basajan, bisa nampung hiji veriety hiasan.

Kantong pangatur perhiasan kantong perjalanan borongan-4

Seni rupa

Ujung kantong flannelette disegel ku benang, rapih sareng éndah, kateguhan kuat.

Kantong pangatur perhiasan kantong perjalanan borongan-5

Rujukan ukuran

Kantong pangatur perhiasan kantong perjalanan borongan-5

BALANJA

Urang ngahargaan konsumén urang, mun milih logistik cocog pikeun konsumén téh naon urang salawasna ngalakukeun.

Urang make gancang, dipercaya jeung ongkos-éféktif mitra pengiriman barang pikeun sakabéh pesenan.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami